Spire SPG7

Nets Spire SPG7 - kannettava maksupääte 3G-yhteydellä

Spire SPG7 -maksupääte on oiva apu silloin kun maksupäätteen pitää kulkea mukanasi! Laite käyttää varmennusten tekoon ja tapahtumien lähetykseen 3G-verkkoa joka vapauttaa sinut liikkumaan sinne missä asiakkaasi ovat. SPG7 onkin loistava työväline esimerkiksi kotiinkuljetuksiin ja erilaisiin asiakkaasi tiloissa heti veloitettavien palveluiden myyntiin. Maksupääte on kuin kotonaan myös erilaisissa myyjäisissä ja messuilla.

  • Uusi helppokäyttöinen OnePA-maksupääteohjelmisto
  • Yksinkertainen ja edullinen perusmalli
  • Kevyt laite jota on helppo kantaa mukana
  • Lähimaksuominaisuus joka nopeuttaa myyntiä merkittävästi!

Ota yhteyttä - me kerromme miten voimme auttaa

Marko Kavakko
Puh.nro: 044 3700 406

Sampsa Kunnari
Puh.nro: 044 3700 407

Saatavilla olevat sopimustyypit

Nets Plus

Nets Plus -sopimus sopii maksupäätteen pitkäaikaiseen käyttöön. Se on huoleton valinta, kun haluat keskittyä omaan liiketoimintaasi etkä työkalujen murehtimiseen. Nets Plus -vuokrasopimus solmitaan 36kk määräajaksi, ja sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana määräajan päätyttyä. Kuukausimaksuun sisältyy laite, varmennuspalvelut, ohjelmistopäivitykset, vaihtolaitepalvelu ja kannettavilla laitteilla SIM-kortti. Kuukausimaksuun kuuluu myös raportointipalvelu. Tarvitset erikseen vain kuittirullat ja kauppiaspalvelun korttimaksujen tilittämistä varten. Nekin saat meiltä!

Nets Pay

Nets Pay on pitkäaikaiseen mutta pienimuotoisempaan toimintaan soveltuva sopimusmalli. Sopimuksen pituus on 36kk joka jatkuu toistaiseksi voimassa olevana määräaikaisen kauden päätyttyä. Myös Nets Pay sisältää laitteen, varmennuspalvelut, ohjelmistopäivitykset, vaihtolaitepalvelun ja kannettavilla laitteilla SIM-kortin. Kuukausimaksuun kuuluu raportointipalvelu. Nets Pay -sopimus sisältää myös kauppiassopimuksen.

Kuukausimaksut

Nets Plus 49€/kk

Nets Pay 29€/kk

Avausmaksut

Sopimusten avausmaksu on 60€/laite. Avausmaksun lisäksi Nets Plus- ja Nets Pay -sopimusten avauksesta veloitetaan laitemäärästä riippuva käsittelykulu, alkaen 15€.

Kaikkiin hintoihin lisätään Alv 24%.

TTL Systems ja Nets

Tampereen Toimistolaite Oy on Nets A/S Suomen toimiston valtuutettu jälleenmyyjä. Olemme toimineet maksupääteyhteistyössä Netsin ja sen edeltäjien Nets Finland Oy:n, BBS Manisonin ja Manison Maksujärjestelmät Oy:n kanssa jo yli vuosikymmenen ajan. Meillä asiakaspalvelijalla on nimi ja kasvot, ja olemme kivenheiton päässä Tampereen keskustasta. Lähellä sinua!

Käyttöohjeet

Lataa uusimman ohjelmaversion maksupäätekäyttöohje. Ohjeet avautuvat uuteen välilehteen PDF- muodossa.