Yomani XR

Yomani XR – maksupääte tiskille laajakaistaliitännällä

Atos Worldlinen Yomani on kenties Suomen tunnetuin maksupäätemalli. Nyt sinullakin on mahdollisuus saada kuittikirjoittimella varustettu erillisversio joka ei vaadi kassajärjestelmäintegraatiota!

  • Isot erilliset näppäimet
  • Nopea verkkoliitäntä laajakaistaan
  • Kunnollinen näppäinsuoja, helppo käytettävyys

Huippunopea toimitus! Pääte valmistuu meillä korkeintaan 5 arkipäivässä – lähes aina uusi maksupääte on sinulla alle viikossa!

Maksupäätteestä on saatavana sekä laajakaistan kytkettävä versio että 3G-versio.

Raportointipalvelu

Maksupäätteen vuokraan kuuluu käyttöoikeus PoplaView-raportointipalveluun. Sieltä voit selata muun muuassa seuraavia:

Tilityserät: Pankille lähetettyjen tilityserien selailu ja haku. Pankki tilittää myynnit tilillesi tilityserien perusteella.

    • Tapahtumat: Maksupäätteellä tehtyjen tapahtumien selailu ja haku.
    • Maksupäätteet: Käytössäsi olevien maksupäätteiden selailu ja haku. Listasta näet nopeasti ovatko päätteen aktiivisessa käytössä ja yhteydessä keskitettyyn palveluun.
    • Raportointi: Maksupäätekohtainen myynnin raportointi. Oletusnäkymänä on kuluvan päivän myynti, mutta voit luoda raportin myös pitemmältä ajalta.
    • Tuki: Maksupäätetuen yhteystiedot ja yksityiskohtaiset käyttöohjeet.

Voit kirjautua palveluun osoitteessa www.poplaview.com.

Ota yhteyttä - me kerromme miten voimme auttaa

Sampsa Kunnari
Puh.nro: 044 3700 407

Marko Kavakko
Puh.nro: 044 3700 406

Saatavilla olevat sopimustyypit

TTL Iisi

TTL IISI on vuokrausmalli jossa maksupääte vuokrataan 36 kk vuokra-ajalle. Vaihtolaitepalvelumme ansiosta toimintasi pysyy koko ajan vauhdissa: jos maksupääte vikaantuu, me lähetämme sinulle ehjän ja palautat meille rikkinäisen – niin helppoa se on! Enää ei tarvitse huolehtia maksupäätteen lähettämisestä huoltoon ja laitteen vuokraamisesta huollon ajaksi, uusi maksupääte on sinulla jopa jo seuraavana arkipäivänä. Ja mikä parasta, vuokra on 100%:sti verovähennyskelpoinen! TTL IISI -vuokrasopimuksen lisäksi tarvitset kauppiassopimuksen joko Poplapayn tai jonkun muun palveluntarjoajan kanssa.

TTL Joustava

TTL JOUSTAVA soveltuu paremmin jos Poplapay maksupääte pitää vuokrata lyhyemmälle jaksolle. Se sopii erityisen hyvin tapahtumamyyntiin tai kausikäyttöön jossa maksupääte on käytössä esimerkiksi kesäkahvilassa. Enää sinun ei tarvitse murehtia laitteen säilytyksestä ja päivityksestä, vaan vuokraamasi korttimaksuratkaisu on käytössä juuri sen ajan joka toimintaasi sopii. Vaihtolaitepalvelu ja 3G-liittymä on luonnollisesti osa myös TTL JOUSTAVA -sopimusta ja kuukausimaksuun kuuluu myös raportointipalvelu. Vuokrasopimuksen lisäksi tarvitset kauppiassopimuksen joko Poplapayn tai jonkun muun palveluntarjoajan kanssa. Mikäli et heti alussa halua lähteä 36 kk sopimukseen mutta tarpeesi on oletettavasti pidempi kuin muutamia kuukausia, voit vuokrata maksupäätteen myös toistaiseksi!

Kuukausimaksut

TTL IISI 36kk 42€/kk

TTL JOUSTAVA 69€/kk

Avausmaksut

Sopimusten avausmaksu on 60€/laite. Avausmaksun lisäksi sopimusten avauksesta veloitetaan laitemäärästä riippuva käsittelykulu, alkaen 15€.

Kaikkiin hintoihin lisätään Alv 24%.

TTL Systems ja Poplatek

TTL Systems on ollut Poplapayn ja sen edeltäjän Poplatekin maksuratkaisujen jälleenmyyjä vuodesta 2015. Nykyisin Poplapay on osa Nets-konsernia. Ryhdyimme yhteistyöhön Poplapayn kanssa heidän laitevalikoimansa ja erityisesti PoplaView-raportointi- ja hallintaportaalin vuoksi jotka erottuvat edukseen nykyisestä valtavirrasta.

Käyttöohjeet

Avaa uusimman ohjelmaversion maksupäätekäyttöohje tästä. Ohjeet avautuvat uuteen välilehteen.

PDF- muotoisen tuote-esitteen saat ladattua täältä.