Move 3500

Move 3500 - kannettava maksupääte 4G-yhteydellä ja Wifillä

Move 3500 -maksupääte on oiva työkalu silloin kun maksupäätteen pitää kulkea mukanasi! Maksupääte on uusittu versio suositusta iWL250G -maksupäätteestä. Laite käyttää varmennusten tekoon ja tapahtumien lähetykseen 4G -verkkoa, ja siihen on saatavilla myös Bluetooth-telakka. Sama maksupääte voidaan liittää käyttöpaikan WLAN-verkkoon. Move 3500 sopii hyvin kotiinkuljetuksiin, messuille, toreille ja myyjäisiin asiakkaiden luona suoritettavia heti veloitettavia palveluita unohtamatta. Näyttökokoa on kasvatettu, joten maksupäätettä on entistä helpompi käyttää.

  • Kirkas ja suurikokoinen värinäyttö jota on helppo käyttää myös auringossa
  • Pitkä akkukesto
  • Kevyt laite jota on helppo kantaa mukana
  • Wifi ja 4G samassa laitteessa, Bluetooth saatavissa lisätelakalla!

Move 3500 -maksupääte on vain 320g painollaan kannettavien laitemallien pienimpiä ja kevyimpiä, mutta silti siinä ei ole tingitty mistään.

Vuokraan kuuluu roaming SIM-kortti, joka osaa vaihtaa käyttämäänsä verkkoa mikäli jollain käyttöalueen operaattorilla on toimintahäiriö. Vastaavasti jos olet liittänyt laitteen Wifiin, maksupäätteen voi siirtää 4G-käyttöön jos Wifi-yhteys katkeaa ja päinvastoin.

Maksupäätteen akku on helppo ladata toimitukseen kuuluvassa lataustelakassa josta pääte irtoaa nostamalla. Ei siis erillistä latausjohdon irrottelua maksupäätteestä maksutapahtuman tekoa varten.

Ota yhteyttä - me kerromme miten voimme auttaa

Sampsa Kunnari
Puh.nro: 044 3700 407

Marko Kavakko
Puh.nro: 044 3700 406

Saatavilla olevat sopimustyypit

Nets Plus

Nets Plus -sopimus sopii maksupäätteen pitkäaikaiseen käyttöön. Se on huoleton valinta, kun haluat keskittyä omaan liiketoimintaasi etkä työkalujen murehtimiseen. Nets Plus -vuokrasopimus solmitaan 36kk määräajaksi, ja sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana määräajan päätyttyä. Kuukausimaksuun sisältyy laite, varmennuspalvelut, ohjelmistopäivitykset, vaihtolaitepalvelu ja kannettavilla laitteilla SIM-kortti. Kuukausimaksuun kuuluu myös raportointipalvelu. Tarvitset erikseen vain kuittirullat ja kauppiaspalvelun korttimaksujen tilittämistä varten. Nekin saat meiltä!

Kuukausimaksut

Nets Plus 36kk 55€/kk

Nets Plus 12kk 69,90€/kk

Avausmaksut

Sopimusten avausmaksu on 60€/laite. Avausmaksun lisäksi Nets Plus- ja Nets Pay -sopimusten avauksesta veloitetaan laitemäärästä riippuva käsittelykulu, alkaen 15€.

Kaikkiin hintoihin lisätään Alv 24%.

TTL Systems ja Nets

Tampereen Toimistolaite Oy on Nets A/S Suomen toimiston valtuutettu jälleenmyyjä. Olemme toimineet maksupääteyhteistyössä Netsin ja sen edeltäjien Nets Finland Oy:n, BBS Manisonin ja Manison Maksujärjestelmät Oy:n kanssa jo yli vuosikymmenen ajan. Meillä asiakaspalvelijalla on nimi ja kasvot, ja olemme kivenheiton päässä Tampereen keskustasta. Lähellä sinua!

Käyttöohjeet

Lataa uusimman ohjelmaversion maksupäätekäyttöohje. Ohjeet avautuvat uuteen välilehteen PDF-muodossa.

PDF- muotoisen tuote-esitteen saat ladattua täältä.